Home » AGGERSBORG

AGGERSBORG

 

Den direkte vej til billige kvalitetstryksager
fra de Baltiske lande…

– så får du meget mere ud af dit tryksagsbudget. Baltiske tryksager til priser der tåler enhver sammenligning – og tillige foregår alt kommunikation på dansk.

 

AGGERSBORG er mere end billige tryksager

Vi lægger vægt på den personlige kontakt og servicering af vore kunde – uanset om vi skal stå for produktionen fra A til Z, eller blot levere tryksager efter trykklare filer.

Vi har ingen shop-løsning, hvor du selv skal stå med alle problemerne. I stedet for har vi personlig og kompent bistand, som hjælper dig med de spørgsmål du måtte have til netop din trykopgave. På den måde undgår du misforståelser og dyre lærepenge.

Kontakt os for en uforpligtende snak om tryksager – det koster dig ikke noget, og måske kan det bliver starten på et kommende godt samarbejde.

Ud over at vi har kontor i Tallinn, er Tallinn udover at være hovedstaden i Estland, også stedet hvor Dannebrog faldt ned fra himlen i 1219.

Navnet Tallinn betyder iøvrigt “Danskerbyen”. AGGERSBORG er navnet på Danmarks største ringborg fra vikingetiden, men også navnet på den grafiske leverandør som giver de nordiske kunder de fleste fordele.

Spørg os hvad vi kan gøre for dig – dit tryksagsbudget vil elske dig for det.